Blog, live, News

Cira Lombardo Event Coordinator. Un nuovo back stage all’Hotel Manzi. Cucina d’autore.

0 Comments 30 luglio 2012 - 1.761 views

Dopo un magnifico evento tenutosi a “L’Albergo della Regina Isabella” ad Ischia accompagnata da una expo di auto d’epoca ecco Cira Lombardo Event Coordinator che si appresta ad intraprendere una nuova meravigliosa avventura.


Bastano pochi colpi di pettine e spazzola dell’hair stylist Francesco Beneduce ed ecco che i capelli riprendono vita trasformandosi in un elegantissimo chignon e Cira è pronta per correre a conoscere ed intervistare Nino Di Costanzo chef stellato dell’Hotel Manzi di Ischia meta della prossima ripresa del nuovo format Weddings Luxury che prossimamente verrà trasmesso su Wedding Tv canale 426 di Sky e 880 digitale terrestre.


L’ambiente dell’Hotel Manzi è splendido e accogliente, tutto curato nei minimi particolari in uno stile che fonde il classico con l’oriente.
All’interno dell’Hotel vi è il ristorante Gourmet Il Mosaico premiato con due stelle dalla Guida Michelin dove unico interprete incontrastato della cucina è lo chef Nino di Costanzo.

Possiamo definire Nino di Costanzo un designer del cibo, egli infatti oltre alla ricerca maniacale di prodotti selezionatissimi fa della sua cucina un’arte pittorica preparando i piatti come se fossero quadri d’autore e coinvolgendo gusto, vista e olfatto nella presentazione delle sue portate.

Ma non vogliamo raccontarvi di più per non rovinarvi la sorpresa di quanto vedrete nella puntata di Weddings Luxury.

***

After a wonderful event that took place at the Hotel “Regina Isabella” Ischia, accompanied by a vintage car expo, here she is Cira Lombardo Event Coordinator is preparing a new and wonderful adventure.

 Just few strokes of comb and brush by the hair stylist Francesco Beneduce and her hair ready to be transformed in and elegant chignon, so that Cira is ready to meet and interview Nino Di Costanzo, starred chef of the Hotel Manzi in Ischia. This will be next location for the new format Wedding Luxury that will be shortly broadcast on Wedding TV channel Sky 426 and 880 of digital.

The atmosphere in the Hotel Manzi is splendid and homely; all is studied in each detail following a style that combines classical and oriental one.

Inside the Hotel, there is the restaurant Gourmet Il Mosaico rewarded with two stars by Michelin Guide, where the main and undisputed character of the kitchen is the Chef Nino di Costanzo.

We can define Nino di Costano as food designer. In fact, he is always in the search of highly selected products and makes of his cooking a real art, preparing the food, as it was paint, mixing all our senses taste, sight and smell in presenting them.

That is enough; we do not want to say more about to do not spoil the surprise of what are you going to see in next episode of “Weddings Luxury.


Facebook Comments

Comment & Share


Share your view

Post a comment

Weddings Luxury Corsi

Wedding Fresh Ideas

NQ6A7048 zzzzzc 18 zc party-pinocchio-24 i 06 dsc_8502-97 wedding day a capodanno
wedding planner press

wedding planner contact

wedding planner magazine

© 2017 Cira Lombardo Wedding Planner.
Communication & Creative Coaching imaginepaolo.com
Powered by Wordpress.

Cira Lombardo Event Creator

Continuando la navigazione sul nostro sito, accetti l'utilizzo di cookie tecnici. Più informazioni

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Chiudi