Blog, Matrimonio, sweet, flower, fashion...

Eleganza, sobrietà, raffinatezza e tanta dolcezza per il centrotavola di un matrimonio al gusto di cioccolato.

0 Comments 30 ottobre 2014 - 1.281 views

Foto by Di Fiore Fotografi

Per questo matrimonio in costiera realizzato tra i sapori delle dolci squisitezze al cioccolato, Cira Lombardo ha pensato ad un centrotavola sviluppato in larghezza dallo stile sobrio e raffinato.

Su una base di ortensie bianche tra cui sono intrecciati rami di nocciolo viene posato un letto di boccioli di rose color avorio per creare una composizione delicata, raffinata e dai toni regali.

Ad ogni tavolo del ricevimento è assegnato un nome legato al cioccolato e ai cioccolatini per un evento nuziale pieno di dolcezza!

***

For this wedding day on Amalfi coast, realised among the flavours and the sweet chocolate delicacies, Cira Lombardo thought to a special centrepiece, developed in width in a refined and sober style.

On a base of white hydrangeas, among which they include branches of hazel tree, they created a bed of rosebuds in ivory colour, in order to create a delicate, refined and royal composition.

For each table they choose the name of special chocolates, to create an event full of sweetness!

 


Facebook Comments

Comment & Share


Share your view

Post a comment

Weddings Luxury Corsi

Wedding Fresh Ideas

12 IMG_78082 mg_6087 IMG_7685 27 06 IMG_78072 38 b
wedding planner press

wedding planner contact

wedding planner magazine

© 2017 Cira Lombardo Wedding Planner.
Communication & Creative Coaching imaginepaolo.com
Powered by Wordpress.

Cira Lombardo Event Creator

Continuando la navigazione sul nostro sito, accetti l'utilizzo di cookie tecnici. Più informazioni

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Chiudi